Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besplatne regionalne prezentacije

Sudjelujte na besplatnoj prezentaciji novog Microsoftova softverskog paketa za male i srednje tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi vas bolje upoznao s najnovijom ponudom softverskih rješenja za male i srednje tvrtke, Microsoft Hrvatska organizira sklop regionalnih prezentacija koje su otvorene za sve one koji traže unaprjeđenje poslovanja kroz pouzdan i pristupačan softver.

Vrijeme prve prezentacije se približava, a održava se u Opatiji, u utorak 24. ožujka 2009. u prostorima hotela Ambasador u 10 sati. Stoga posjetite www.microsoft.com/croatia/trostrukidobitak i što prije prijavite svoj dolazak na e-mail adresi prijava@microsoft.hr. Sudjelovanje je za sve zainteresirane besplatno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konačno završen Prvi otkrivamo detalje masterplana: Evo što čeka pacijente Slika nije dostupna Informiranje građana U Splitu multimedijska prezentacija 'Ja građanin EU-a'

Tijekom prezentacija očekuje vas osvrt na ponudu Microsoftovih tehnoloških rješenja koja su specijalizirana za poboljšanje vašeg poslovanja. Rješenja su idealna za male i srednje velike tvrtke. Male i srednje velike tvrtke na današnjem se iznimno kompetitivnom tržištu suočavaju s višestrukim izazovima pri razvoju svojega poslovanja. One implementiraju nove načine za produktivniji rad koji ujedno omogućuju jednostavniji pristup podacima tvrtke na njezinoj lokaciji ili izvan nje, a da se pritom ne zanemaruje sigurnost podataka i sustava. Koji je cilj toga? Postizanje produktivnije poslovne okoline bez rizika.

Microsoftova nova rješenja za poboljšanje produktivnosti pridonose poboljšanju učinkovitosti pojedinaca, ali i radnih grupa. Sigurnosna rješenja i procesi istovremeno štite ključne podatke tvrtke te ih čuvaju od potencijalnog oštećenja i krađe, a uza sve to, ako se odlučite za Microsoftovu ponudu, ostvarujete mogući popust do 15% na cijenu proizvoda.
To se zove TROSTRUKI DOBITAK!
Microsoft nudi dva softverska paketa posebno prilagođena upravo za male i srednje tvrtke:
Microsoft Office Small Business 2007 + NOVI Small Business Server 2008 + nadogradnja operativnog sustava Windows Vista za male tvrtke s 5 do 50 osobnih računala i Office Professional Plus + NOVI Essential Business Server 2008 + Windows Vista za srednje tvrtke s 50 do 250 osobnih računala.
Ponuda vrijedi u razdoblju od 01.03. – 15.06.2009. uz pretplatnički ugovor na obročnu otplatu na 3 godine (OVS – Open Value Subcription).

Prijavite što prije svoj dolazak. Iduće lokacije regionalnih prezentacija jesu:
Zagreb, četvrtak, 26.03.2009., Hotel Antunović, 10 sati
Osijek, četvrtak, 02.04.2009., Hotel Osijek, 10 sati
Split, srijeda, 08.04.2009., Hotel Park, 10 sati

 

Ne propustite ovu priliku. Za više informacija posjetite www.microsoft.com/croatia/trostrukidobitak , a za detalje ponude obratite se Microsoftovim partnerima.
Suradnjom s Microsoftom na dobitku ste i vi i vaši klijenti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene