Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odsad možete svoje crteže, i općenito ideje koje linijama i krivuljama prenosite na papir, bez problema i s egzaktnom točnošću prebaciti na svoje računalo.


Za takvo što nije vam više potreban poseban radni stol i čitava paleta posebnih instrumenata, podloga i čitača, već samo jedna malena kutijica koju prikačite na vrh papira.

Wacom Inkling je uistinu čudesan proizvod, jer s njim možete bez bojazni zabilježiti svaki crtež koji vam padne na pamet i na bilo kojem papiru veličine od A7 do A4 formata. Pritisak gumba i taj će gadget snimiti sve što ste nacrtali na papiru i pohraniti to u svojih 2 GB memorije, što je dovoljno za podosta crteža.

S Inklingom dobijete i posebnu olovku, kojoj možete mijenjati punjenja. Isto tako, taj uređaj jednostavnim pritiskom gumba snima vaš idući potez na papiru kao novi layer, kojeg kasnije možete izolirati i prerađivati u Photoshopu, primjerice.

Sve to dolazi u praktičnoj kutijici, koju možete nositi sa sobom bez ikakvih problema. uređaj može raditi i do osam sati, a puni se maksimalno tri sata. U priloženom videu pogledajte kako radi i procijenite je li vrijedan pažnje.