Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britansko ministarstvo obrane pustilo je u nacionalni arhiv svoju već sedmu po redu arhivu o NLO-ima. U toj najnovijom, otkriven je i zanimljiv članak, ali problem je u tome što ga je objavio američki tabloid World Weekly News.


U članku tog tabloida iz 15. rujna 1998. godine, nalazi se 'nevjerojatna' priča o dekodiranom izvanzemaljskom signalu, kojeg je NASA otkrila u siječnju iste godine, ali su bili potrebni mjeseci da se dešifrira.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Stigao velik broj pritužbi: Udruga za zaštitu potrošača "Korana" upozorava na obmane oko prijelaza na novi TV signal Slika nije dostupna NASA: Kataklizmički sudar naše galaksije i Andromede ne može se izbjeći!

Radi se o SOS signalu, koji je star 80.000 godina, odnosno koji je odaslan u doba dok su još sabljasti tigrovi hodali po Zemlji, stoji u navedenom članku. Nadalje piše da je ključna osoba, koja je otkrila navedenu informaciju, ruski svemirski znanstvenik dr. Viktor Kulakov.

Apokalipsa

Kulakov je tada tvrdio kako je signal stigao iz galaksije Andromede i civilizacije, koja je u tom trenutku bila razvijena koliko i Zemlja danas. Jednostavna činjenica da smo otkrili i dešifrirali poruku potvrda je bez sumnje da su njihovo znanje i tehnologija, u najboljem slučaju, bili ukorak s našom sadašnjom', izjavio je '98. Kulakov.

Naravno, ruski znanstvenik ništa nije otkrio oko same poruke, osim da je počela s riječima 'Pomozite nam' i kako se u njoj nalaze točne koordinate 'planeta osuđenog na propast'. Istaknuo je kako se u poruci dalo iščitati da se na tom planetu dogodio apokaliptičan scenarij te da su oni koji su poslali poruku, u neku ruku, sami prihvatili krivnju za vlastiti usud. No na kraju Kulakov opet ne otkriva zašto neobični izvanzemaljci nisu mogli otići sa svojeg planeta.