Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sazvana izvanredna novinska konferencija

NASA otkriva dokaz o životu izvan Zemlje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NASA sutra organizira konferenciju za novinare o 'astrobiološkim otkrićima'.

Konferencija će se održati u zgradi NASA-e u Washingtonu te će se izravno emitirati na njihovoj televiziji. Do tada, NASA ne želi izlaziti s nikakvim informacijama već drže sve u velikoj tajnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lovačka priča VIDEO Kinez pretukao pet vanzemaljaca, jednog spremio za zimnicu?! Slika nije dostupna Nitko ne zna o čemu je riječ VIDEO NLO ili čudne svjetleće kugle nad Irskom?

Samo su obznanili kako je riječ o 'astrobiološkim otkrićima koji će utjecati na potragu za dokazima o životu izvan Zemlje'.

>> Naša galaksija ima 'problem s mjehurima'?

Ono što je poznato jesu sudionici koji će govoriti na NASA-inoj presici. Tamo će sjediti direktorica astrobiološkog programa Mary Voytek, astrobiologinje Felisa Wolfe-Simon i Pamela Conrad. Zatim znanstvenici Steven Benner i James Elser koji inače istražuje kemijski sastav mjesta na kojem se može razviti život.

Vijest je podigla veliku prašinu te se u rekordnom roku pojavilo više stotina scenarija mogućih noviteta iz NASA-a. Prema pisanju AOL Newsa, tragovi života su najvjerojatnije pronađeni na Marsu ili Saturnovom mjesecu Rhea čija se atmosfera sastoji od kisika i ugljikova dioksida. Neki pak 'navijaju' za Saturn jer je nedavno sonda tamo pronašla tekuću vodu ispod površine. Bilo kako bilo, svi ćemo se morati strpjeti do sutra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene