Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NASA sutra organizira konferenciju za novinare o 'astrobiološkim otkrićima'.


Konferencija će se održati u zgradi NASA-e u Washingtonu te će se izravno emitirati na njihovoj televiziji. Do tada, NASA ne želi izlaziti s nikakvim informacijama već drže sve u velikoj tajnosti.

Vezani članci NLO (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Pilotkinja na letu iz Kanade vidjela NLO-e, odmah je pokrenuta istraga Slika nije dostupna 'Posjetio nas izvanzemaljac sa stopalima 440'

Samo su obznanili kako je riječ o 'astrobiološkim otkrićima koji će utjecati na potragu za dokazima o životu izvan Zemlje'.

>> Naša galaksija ima 'problem s mjehurima'?

Ono što je poznato jesu sudionici koji će govoriti na NASA-inoj presici. Tamo će sjediti direktorica astrobiološkog programa Mary Voytek, astrobiologinje Felisa Wolfe-Simon i Pamela Conrad. Zatim znanstvenici Steven Benner i James Elser koji inače istražuje kemijski sastav mjesta na kojem se može razviti život.

Vijest je podigla veliku prašinu te se u rekordnom roku pojavilo više stotina scenarija mogućih noviteta iz NASA-a. Prema pisanju AOL Newsa, tragovi života su najvjerojatnije pronađeni na Marsu ili Saturnovom mjesecu Rhea čija se atmosfera sastoji od kisika i ugljikova dioksida. Neki pak 'navijaju' za Saturn jer je nedavno sonda tamo pronašla tekuću vodu ispod površine. Bilo kako bilo, svi ćemo se morati strpjeti do sutra.