Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad će više?

iPhone 5 stiže 4. listopada?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim neprovjerenih informacija oko iPhonea 5, na internetu su se već počele pojavljivati glasine i oko iPhonea 6

Na stranici AllThingsD objavili su da su napokon saznali datum kojeg su svi ljubitelji Applea s nestrpljenjem čekali te će, prema tim informacijama, novi Appleov CEO Tim Cook iPhone 5 predstaviti 4. listopada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dionica dosegla 700 dolara Na krilima iPhonea 5: Apple ponovno obara sve rekorde! Slika nije dostupna Napokon stiže petica! Apple danas predstavlja iPhone 5! Pogledajte što možemo očekivati!

'Provjereni izvori' obavijestili su ekipu s ove stranice da će se novi iPhone na tržištu pojaviti unutar nekoliko tjedana nakon njegova predstavljanja – možda čak i 15. listopada, što je prije desetak dana rekao šef Orangea koji je objavio da će se novi model Appleova telefona tada moći kupiti na europskom tržištu. Kako se bliži datum predstavljanja ovog uređaja, sve više visokih dužnosnika iz raznih kompanija – pa čak i Applea i At&T-a, otvoreno spominje iPhone 5.

Jedan od njih je i Al Gore, inače član Appleova odbora koji je na jednoj konferenciji rekao da u listopadu stižu novi iPhonei (u množini) što mnogi smatraju potvrdom onog o čemu se piše već mjesecima – stižu nam dva modela Appleova telefona – iPhone 5 te još jedan jeftiniji model, iPhone 4S ili iPhone Cloud.

Novi model iPhonea spomenuo je i izvršni predsjednik američkog mobilnog operatera AT&T-a Randall Stephenson koji je rekao da je 'uvjeren u odličnu prodaju iPhonea 5'.

Ipak, treba uzeti u obzir da su na AllThingsD stranici napomenuli da postoji mogućnost da se u Appleu predomisle oko datuma eventa na kojem misle predstaviti novi telefon, odnosno nove telefone tako da trebamo čekati službenu najavu iz ove kompanije kako bi bili sto posto sigurni oko točnog datuma.

No, ako mislite da će sa službenim predstavljanjem iPhoena prestati glasine koje slušamo/čitamo već mjesecima (od kojih su se mnoge vezane uz datum izlaska iPhonea 5 pokazale pogrešnima) – varate se. Naime, na internetu su se već počele pojavljivati glasine o iPhoneu 6 i iPadu 3.

Novi model Appleova tableta tako možemo očekivati početkom sljedeće godine, a trebao bi imati ekran veće rezolucije u odnosu na aktualni model, dok se za iPhone 6 kaže da će raditi na novom procesoru (A6) te da će imati podršku za LTE mreže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene