Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Steve kao strip junak!

Biografija Stevea Jobsa i u stripu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jobsova biografija u stripu dostupna je u e-izdanju, dok je njeno tiskano izdanje najavljeno za kraj listopada

Biografija Stevea Jobsa iznimno je zanimljivo i uzbudljivo štivo, a nakon njegove smrti mnogi će pohrliti u knjižare potražiti literaturu u kojoj će saznati sve o njegovom životu – problemima u djetinjstvu, napuštanju fakultetu, eksperimentiranju s LSD-jem pa do uspona na vrh s Appleom i osvajanja svijeta s iPhoneom i iPadom.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Tko je bio Aleksej Navaljni? Od Černobila do Polarnog vuka: Putin je Navaljnog strpao u najgori zatvor, otrovali su ga, a na zadnjoj snimci bio je mršav, s malo kose Slika nije dostupna Na 32 stranice u boji Napravili biografiju Stevea Jobsa u obliku stripa!

Oni koji njegove uspjehe žele upoznati na malo drugačiji način, umjesto knjige mogu kupiti strip o njegovom životu nazvan 'Steve Jobs: Founder of Apple'. Za njega je zaslužna kompanija Bluewater Productions koja ga je najavila još u lipnju, no do sada se još nije pojavio na tržištu.

Nakon Jobsove smrti, objavili su specijalno e-izdanje ovog stripa koje je dostupno korisnicima Nook e-book readera i Kindlea po cijeni od pet dolara.

Strip, koji inače ima 32 stranice, u tiskanom izdanju na tržište bi trebao stići krajem ovog mjeseca, a moći će ga se kupiti u knjižarama i online trgovinama poput Amazona pa bi barem na taj način trebao biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj.

Iz Bluewatera objavili su i da će dio zarade donirati američkoj organizaciji za borbu protiv raka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene