Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radost u Crikvenoj

Mališani iz Crikvene simpatično zahvalili Novoj TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterka Nove TV Marina Rakas nedavno je učenicima Osnovne škole Grigor Vitez u Cirkveni priopćila izvrsne vijesti. Nitko više neće biti u opasnosti na stepenicama stare oronule škole, jer je škola sanirana do jeseni kada kreće izgradnja potpuno nove školske zgrade.

Roditelji su oduševljeni što će njihova djeca nastavu pohađati na sigurnom, a djeca presretna zato što više neće sa strahom prolaziti kroz derutnu školu stepenicama na kojima je njihov vršnjak, nažalost, već nastradao. Djeca i njihovi roditelji Novoj TV zahvalili su na najljepši mogući način.

Pročitajte i ovo Autobusna nesreća, ilustracija U samo dva dana Nova autobusna nesreća u Njemačkoj: Ozlijeđeni deseci učenika Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle

Poslali su crteže nove škole u Cirkvenoj kakvom je zamišljaju njeni budući polaznici. Dječji crteži ružičastih, žutih i zelenih škola obasjanih suncem i okruženih igralištima i cvijećem, obradovali su sve uključene u kampanju 'Želimo znati' koji se zajedno sa stanovnicima Cirkvene raduju novoj školi sretni što su mogli pomoći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene