Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vibratori su ženini najbolji prijatelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je 1880. godine Kelsey Stinner došao na ideju da bi vibratorom liječio depresivne žene, nije poznato. Činjenica jest da je kasnije vibrator bio patentiran kao medicinsko pomagalo koji se kao takav oglašavao i u ozbiljnim medicinskim časopisima onog vremena. Kako tada vibratore nisu povezivali sa seksualnim užitkom, terapije su se izvodile ambulantno.

Liječnici su vibracijama stimulirali žensko spolovilo tako dugo dok se tijelo ne bi potpuno opustilo, što je značilo da je terapija bila uspješna. Kad su shvatili da vibracije pružaju užitak sličan seksu, prestali su izvoditi ambulantne terapije i liječenje žena, kojima je postavljena dijagnoza histerije, prepustili psihoterapeutima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povezuju ga s facebook statusom Uhićen prijatelj ubojice iz Münchena: Znao je za njegove planove Slika nije dostupna Pao i ozlijedio glavu Omiš: U naguravanju školaraca jedan teško ozlijeđen

Upute za uporabu

Naravno da bi bilo zanimljivo vidjeti da liječnik u današnje vrijeme napiše recept za 'vibrator'. Još zanimljivije bi bilo kad bi žena došla po njega u ljekarnu gdje bi joj vibrator uručila ljubazna farmaceutkinja te joj objasnila i način uporabe: 'Napravu umetnite u vaginu i pustite da djeluje sve dok ne doživite orgazam. Postupak po potrebi ponovite.'
Bi li žene zbilja odlazile u ljekarnu? Bi li svog novog prijatelja pokazale prijateljici s kojom bi uz kavu komentirale upute u pakiranju? 

Više na Zadovoljna.dnevnik.hr .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene