Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teške ozljede glave zadobio je omiški srednjoškolac koji je, tijekom naguravanja s prijateljem ispred škole, pao i glavom udario u pod.


Splitska policija u četvrtak je izvijestila kako su se u utorak navečer dvojica maloljetnika naguravali po izlasku iz omiške srednje škole, a jedan od njih je izgubio ravnotežu i pao te glavom udario u pod.

Vezani članci Morella De Las Heras (Foto: Instagram) Nogometaš pretukao djevojku i majku svoje djece iz čistog mira, ona pokazala ozljede Ulijevanje pića u čašu (Foto: Dnevnik.hr) Hrvati iznad prosjeka u alkoholiziranju: Svaki trideseti maloljetnik pije svaki dan

Liječnici su mu u bolnici utvrdili teške ozljede, no nisu opasne po život.

Policija je obavila kriminalističke izvide, razgovarala sa svjedocima događaja te pregledala snimku sa školske nadzorne kamere, na kojoj je bilo vidljivo da je bila riječ o međusobnoj igri dvojice učenika.

Razgovor je obavljen i sa spomenutim prijateljem ozlijeđenog dječaka, a u policiji najavljuju kako će razgovarati i s ozlijeđenim čim se oporavi. Splitskom tužiteljstvu poslali su posebno izvješće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook