Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi bi bili vitki

Proljetne temperature 'krive' za gužve na sportskim terenima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve topliji i duži dani, dobar su podsjetnik da će vrijeme kratkih rukava i oskudnije odjeće brzo doći. Tko želi biti u formi do ljeta, krajnje je vrijeme da se počne znojiti.

Takvih je u Hrvatskoj mnogo. Trim staze, teretane, bazeni i aerobik dvorane, punije su no ikad u godini. S izlaskom sunca  izlaze i rekreativci. Dobra forma i još bolji izgled većini je prioritet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crossfit trening Hoće li ovo konačno pomoći Hrvatima da smršave? Slika nije dostupna Vježbanje kao lijek Svaki oblik rekreacije je dobar za organizam

Na dvije noge ili na dva kotača- svatko ima svoj način rekreacije. Bicikl je izbor većine jer u gradskoj gužvi ne moraju plaćati parking, troše za gorivo, jedino što troše su vlastite kalorije. No, kalorije bi svi voljeli potrošili preko noći. Instruktorica aerobika to najbolje zna. 'malo kretanja po svježem zraku, i odmah su svi boljevolje! A svi bi voljeli smršaviti preko noći, upravo sada nastaje gužva po sportskim terenima jer ljudi shvate da će za dva mjeseca obući kratke majice, pa nastane panika', kaže Bojana Muačević, instruktorica aerobika.

Želja za vitkošću napunila teretane

Želja za isklesanim tijelom i zdravim duhom napunila je mnoge teretane. Kako na suhom, vježba se tako i na vodi. 'mene izgled toliko ne zanima, ja sam već ostario, a plivam isključivo radi zdravlja', tvrdi Goran Kopčić, rekreativni plivač.Posjećenost gradskih bazena godinama vrtoglavo naraste u proljeće. Plivanjem,do vitke linije žele svi naraštaji. Netko srijedom, netko vikendom, a netko vježba svaki dan. Jer, pasje vrućine brzo će razotkriti tko je koliko vježbao i bio vrijedan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene