Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potpora roditeljskim udrugama djece oboljele od malignih bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi u povodu Nacionalnog dana djece oboljele od malignih bolesti, izrazilo je svoju podršku svim roditeljskim udrugama koje svojom potporom stoje uz obitelji i male bolesnike, te obećalo podršku u

aktivnostima usmjerenim na poboljšanje kvalitete liječenja djece oboljele od malignih oboljenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVAC U RUKAMA Vodio udrugu pa iz nje izvukao više od 170 tisuća kuna: Kupovao namještaj, obuću, odjeću... Slika nije dostupna Čista napast Ležerno iščupala čempres pred vratima udruge osnovane u spomen na preminulog dječaka. Njegova majka poručuje: "Naravno da ću zasaditi novi, ali me bole reakcije ljudi"

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti obilježava se 15. veljače, kao podsjetnik na ta teška oboljenja od kojih godišnje u Europi oboljeva 16,5 tisuća djece u dobi do 15 godina, a u Hrvatskoj je godišnje više od sto novooboljelih, priopćeno je danas iz Kabineta ministra.

Cilj obilježavanja toga dana je senzibiliziranje javnosti za probleme djece oboljele od malignih bolesti i načine na koje se njima i njihovim obiteljima može pomoći, jer kad se djetetu dijagnosticira maligna bolest, nakon prvotnog šoka, ta bolest pogađa cijelu obitelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene