Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žene koje su rodile imale su prosječno 30 godina. Ista starost rodilja je zabilježena od 1914. do 1918., kada su muškarci bili u ratu.


Žene koje su 2009. u Francuskoj postale majke imale su prosječno 30 godina, dok im je prije trideset godina prosječna dob bila 27 , prema istraživanju Ined-a, prenose u četvrtak dnevni listovi Le Parisien i Le Figaro. 'U Francuskoj se nastavlja trend kasnijeg rađanja', navodi to istraživanje objavljeno u biltenu 'Stanovništvo i stoljeća' Nacionalnog instituta za demografska istraživanja (Ined) za ožujak.

Vezani članci Zmija i dijete Kobra nasrnula na dijete i nije se dala obeshrabriti, pokušala ga je slijediti u kuću Otac djevojčice Nikoll koja je preminula zbog zlostavljanja Sud odbio žalbu: Otac malene Nikoll ostaje u istražnom zatvoru, objavljeni novi detalji strašnog zlostavljanja

Žene koje su rodile 2009. prosječno su imale 30 godina, prema 29,9 godina u 2008. Godine 1977. prosječna starost rodilja je bila 26,5 godina, prema tom istraživanju.Ranije razdoblje tako visoke prosječne starosti žena rodilja zabilježeno je između 1914. i 1918. kada su muškarci bili na fronti, kaže autor istraživanja Ghilles Pison. Le Figaro navodi da će uskoro prosječna dob rodilja biti 31 ili više godina. (Hina)