Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje

Studija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 48 posto muškaraca doživjelo je ljubav na prvi pogled. Žene su po tom pitanju nešto manje romantične.

Čini se kako su, unatoč brojnim stereotipima, muškarci ipak romantičniji od žena. Tako je bar pokazala posljednja studija provedena nad 10.000 osoba diljem svijeta. Ista studija pokazala je kako je 48 % muškaraca doživjelo ljubav na prvi pogled dok je isto doživjelo samo 28 % žena.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera Slika nije dostupna Je li prekid u genima? Gen, druženje s rodbinom: Nevjerojatni razlozi za razvod

Ispitanici su u sklopu ove studije odgovarali na 1300 pitanja o ljubavi i seksu. Pokazalo se i kako je samo 74 % ispitanika sretno u vezi, a njih samo 66 % smatra kako je njihov partner ujedno i njihova srodna duša.

>> Pitamo vas, gdje je nestala romantika?

No, najzanimljivi podatak jest vjerojatno taj da mnogi ispitanici seks bez emocija ne smatraju prevarom. U takav tjelesni odnos upustilo se 33 % ispitanih muškaraca 19 % žena.

Veći ispitanika složila se u jednom - ključ uspješne veze je komunikacija između partnera. Gotovi svi oni koji su rekli kako su nesretnoj vezi za takvo stanje krive upravo nedostatak komunikacije, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene