Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijateljstvo na djelu

Životinjska 'banda' budno pazi na prijateljicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slijepa 15-godišnja kobila Sissy, stanarka jednog skloništa za životinje u Montani, razvila je nevjerojatan odnos s pet koza i pet ovaca koje su je uzele pod svoju zaštitu.

Vlasnica ranča,66-godišnja Michelle Feldstein, godinama pod svoje okrilje prima životinje koje u prirodi ne bi mogle preživjeti. Bilo je tu i pataka koje nisu mogle letjeti, mačaka bez pandži, dolutalih ljama, itd. No, čak se i ona iznenadila kada je vidjela Sissy i njezinu 'bandu'.

Pročitajte i ovo Ovce Kriva trava Ovce tražile travu, pa pojele 100 kilograma kanabisa: Pastir je primijetio čudno ponašanje stada Slika nije dostupna Čopor razjarenih pasa poklao ovce i koze

‘Sissy je došla u društvu s pet koza i pet ovaca i sve su one pazile na nju. Kada je vrijeme hranjenja one je dovedu do sijena i kad se uvjere da je Sissy počela jesti maknu se u stranu. Isto tako joj pokažu gdje je voda, a kada joj se na putu nađe ograda one stanu između kako bi joj dale do znanja da ne ide u tom smjeru', ispričala je gđa. Feldstein. 'Kada ih vidite zajedno, ne možete se ne zapitati zašto ljudi ne mogu biti takvi'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene