Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa ti nemoj platiti

Moć društvenih mreža: Život im se preokrenuo zbog neplaćenog računa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nabili su račun od 230 dolara, a potom na stolu ostavili prazne novčanike i nestali.

Jedan se australski restoran odlučio na društvenim mrežama obračunati s parom koji je pobjegao ne plativši račun. Naime, par koji je govorio francuski nagomilao je trošak od 230 dolara za hranu i vino. Nakon obroka izašli su na cigaretu ostavivši na stolu novčanike.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Par se nikada nije vratio u restoran, a novčanici ostavljeni na stolu bili su prazni.

FOTO Na Facebooku posramili goste koji nisu platili račun, ali ovo nisu očekivali

Takav potez vlasnike restorana je, sasvim opravdano, razbjesnio te su odlučili iskoristiti moć društvenih mreža ne bi li se obračunali s drskim parom. Na svoju su Facebook stranicu objavili njihove fotografije s nadzornih kamera. 'Može li mladi francuski par koji jučer nije platio račun doći danas i ispraviti to? Imate vrlo prepoznatljive tetovaže i piercinge i radite na obližnjoj farmi. Ako do večeras ne podmirite račun fotografije ćemo odnijeti na policiju', stajalo je uz fotografiju.

Fotografija je postala vrlo popularna te je dospjela do velikog broja ljudi koji su je podijelili na svojim profilima. Par je u konačnici pronađen, vlasnici restorana nisu ih htjeli tužiti smatrajući kako su dovoljno kažnjeni s obzirom na to da je ovaj post došao i do njihovog šefa koji im je dao otkaze.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene