Sasvim uobičajeno nedjeljno popodne četrdesetgodišnjeg Zagrepčanina (I.M) pretvorilo se u pravu noćnu moru.

Galerija


Galerija

Zvuk zvona prekinuo je dječju igru, a na licima ukućana iscrtavala se zabrinutost zbog neuobičajenog termina posjeta nepoznatog gosta.

Vezani članci PR Kako izbjeći kompjutersku šaku u oko PR Politika ga ne zanima, ali spremno poručuje: Volim i ljevicu i desnicu!

Nenajavljeni, kako to i obično čine, na vratima su se pojavili dečki u plavom, odnosno gospoda iz odjela prometne policije. Ozbiljnim glasom zatražili su pristanak za ulazak kako bi objasnili razloge svog dolaska.
Sumnja u kakvu nepodopštinu odmah je bila usmjerena na „glavu obitelji“, odnosno na oca koji je već otprije poznat po prekomjernom igranju video igara.

Bez puno okolišanja, viši kolega ocu je uručio kaznu za prebrzu vožnju, te mu poručio: „Gospodine, svjesni smo činjenice da za ovakvim volanom ne možete voziti sporo, no neke granice ipak postoje“.

PR
PR


Podsjetimo, otac je zagriženi gejmer koji svaki slobodni trenutak provodi za volanom Logitech G29. Iz Mikronisa, tvrtke koja prodaje Logitech volane, poručuju kako je riječ o najboljem trkaćem volanu na tržištu te da su upoznati s time da igrači postižu vanserijske rezultate, no isto tako navode kako se igrače neće kažnjavati zbog prebrze vožnje tijekom igre te da je takav scenarij nemoguć.

PR
PR


Navode iz ove tvrtke potvrdio je i I.M., rekavši kako je policija pozvonila na kriva vrata te da prava osoba sa stvarnim prometnim prekršajem živi kat iznad.