Švicarski proizvođač računalne opreme Logitech svojim je novim proizvodom uzburkao domaću političku scenu

Galerija


Galerija

 Naime, iz tvrtke su poručili kako su osmislili proizvod koji jednako dobro odgovara i ljevici i desnici.
Šokom i nevjericom reagirali su zagovornici obje političke struje te jasno i glasno izrazili svoje stavove na društvenim mrežama. „Ili lijevo ili desno – nema između“, „Nikada ne skrećem u desno. I u pometu produljim dalje i čekam semafor za lijevo“, „Razdjeljak češljam uvijek na desno“, „I Goran Ivanišević je igrao lijevom rukom“, „U Hrvatskoj se vozi desnom stranom“ samo su neki od emotivno nabijenih poruka koje smo mogli pročitati.

PR
PR

Iz tvrtke Mikronis, koja prodaje proizvod Logitech MK540 pojašnjavaju kako je riječ o krivoj interpretaciji, odnosno prijevodu jedne karakteristike miša. Riječ je o stolnom kompletu u sklopu kojeg se nalazi bežična tipkovnica i bežični „ambidekstralni“ miš koji je dizajniran kako bi savršeno pristajao ruci, bez obzira koristiti li se desnom ili lijevom rukom.

PR
PR

Vezani članci PR Povoljni tintni ispis za užurbana kućanstva i male urede Koraljni otok, ilustracija (Foto: AFP) Miš australskog otoka prvi je sisavac koji je izumro zbog klimatskih promjena, a za sve je kriv - čovjek

Dakako, svaki politički prizvuk u kontekstu vrhunske tehnologije je sasvim neprimjeren te se iz tvrtke Mikronis nadaju kako će hrvatski kupci odbaciti promašene teze i odlučiti se za ovu kombinaciju tipkovnice i miša te unaprijediti svoju kompjutorsku konfiguraciju novim, predivno dizajniranim komadom hardvera koji je stvoren da traje. Baterije u tipkovnici nije potrebno mijenjati 36 mjeseci, dok će miš ostati uključen 18 mjeseci bez zamjene baterija.

Ljevaci i dešnjaci, ujedinite se – ovo je proizvod za vas!