Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi mu supruga oprostila jedan je muškarac usred bijela dana po prometnoj ulici klečeći prepuzao čak 200 metara i pritom cijelo vrijeme lupao glavom o beton.


Fotografije su snimili posjetitelji jednog restorana u gradu Putian u kineskoj provinciji Fujian. Jedno popodne uočili su zgodnog mladića kako klečeći puzi po prometnoj ulici. Svaki put kad bi krenuo naprijed udario bi glavom o beton.

Vezani članci Ljubljana, ilustracija Susjedi će morati paziti što govore: Za vrijeđanje članova Vlade plaćat će se paprene kazne Dominik Kolobarić - 2 Drama u policijskoj postaji u Zagrebu: Došao po osobnu, a tamo ga priveli i prijetili kaznom od 15.000 kuna

>> Pogledajte kako je ova majka kaznila svoju kćer zbog bezobrazluka!

Čelo mu je već bilo prekriveno modricama, a već mu je curila i krv. Jedan ga prolaznik nije mogao takvog gledati, pa mu je ponudio pomoć. No, muškarac se zahvalio i odbio pomoć. Rekao je da je zgriješio prema svojoj supruzi i da je na ovaj način želi zamoliti za oprost te da će prepuzati još oko 1.000 metara do glavnog trga.

Svjedoci su ispričali kako je prešao oko 200 metara kada je na motoru stigla njegova supruga, pozvala taksi i odvela ga. Nije poznato što joj je napravio ni je li mu na kraju oprostila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.