Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Guinnessov rekorder

Za njega prometne gužve ne znače ništa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imate samo 35 centimetara visine unutar koje morate na rolama proći ispod 20 automobila. To je prepreka nakon koje postajete vlasnik Guinnessovog rekorda u rolanju.

Malenom Indijcu Rohanu Ajitu Kokaneu to je pošlo za rukom. Uzeo je pozamašan zalet i fleksibilan, kakav je, 'zalegao' uz cestu i na rolama svladao i 35 centimetara visinskog prostora i 20 automobila ispod kojih je morao proći kako bi postao vlasnik Guinnessovog rekorda.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

Podvig tog mališana trajao je 30 sekundi, a zaustavio se ispod posljednjeg automobila, no to je bilo dovoljno za novi rekord, kojeg je potukao za preko osam metara, prešavši gotovo 39 metara kroz tunel ispod automobila.

maleni Rohan bio je presretan kad mu je rečeno da je ponosni novi vlasnik Guinnessovog svjetskog rekorda u rolanju pod automobilima. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene