Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Vozili motor i radili na laptopu, ispunjavali kviz i pili kavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija ulovila je motocikliste koji su za vrijeme vožnje koristili laptop, pisali odgovore na pitanja jednog radijskog kviza i pili kavu.

Britanska policija pojačala je nadzor vozača i motociklista, a naglasak je na detekciji onih koji u vožnji rade stvari koje nikako ne bi smjeli, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bliži se 17. travnja KVIZ Provjerite koliko znate o parlamentarnim izborima i Hrvatskom saboru Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Tijekom posljednjih nekoliko dana, osim standardnih prekršaja poput korištenja mobitela za vrijeme vožnje, osim motociklista koji su koristili laptop i pili kavu, 'uhvatili' su i muškarca koji je za vrijeme vožnje jeo krušku koju je rezao nožem.

'Ako se sudarite s nekim dok radite druge stvari i uzrokujete njegovu smrt, kazna za to je 14 godina zatvora. Želimo vozače upozoriti da se ne dovode u takvu situaciju', kazao je narednik Paul Diamond.

Tijekom pet dna pojačanog nadzora policija je zaustavila 84 vozila, a protiv 65 vozača je podnesena prekršajna prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene