Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znakovima protiv nesreći

Vozači oprez, prostitutke na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iskusni vozači na prometnicama koje su prošli zasigurno su vidjeli mnogo znakova upozorenja, ali prometni znak koji je dao postavili jedan talijanski gradonačelnik začudit će mnoge.

Neki će možda reći da je silueta žene u minici i visokim petama sama po sebi opasnost. Ali, gradonačelnik grada Mogliano, Giovanni Azzolini, odlučan je iskoristiti sva sredstva ne bi li se uspješno borio protiv sve većeg broja prostitutki na ulicama svoga grada, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova meka Kako je hrvatski grad postao raj za prostitutke iz Južne Amerike? Mnogi stanodavci nemaju pojma što im se događa u stanovima Ilustracija Puno nesreća Crni led okovao je Njemačku: Stanovnicima stiglo upozorenje, vatrogasci proglasili izvanredno stanje

‘Ne želim ostaviti građane da se sami bore s ovim fenomenom, koji je do sada prešao svaku granicu tolerancije’, rekao je Azzolini.

Dodao je da je bilo nekoliko slučajeva u kojima su motociklisti doživjeli prometnu nesreću jer su njihovu pažnju plijenile oskudno odjevene prostitutke.

Osim znakova na cesti, donesena je i odluka da se prostitutke i njihovi klijenti kažnjavaju visokim financijski globama.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene