Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iskusni vozači na prometnicama koje su prošli zasigurno su vidjeli mnogo znakova upozorenja, ali prometni znak koji je dao postavili jedan talijanski gradonačelnik začudit će mnoge.


Neki će možda reći da je silueta žene u minici i visokim petama sama po sebi opasnost. Ali, gradonačelnik grada Mogliano, Giovanni Azzolini, odlučan je iskoristiti sva sredstva ne bi li se uspješno borio protiv sve većeg broja prostitutki na ulicama svoga grada, piše Daily Mail.

Vezani članci Opasni psi Strah i trepet: Otkrili što se krije iza znakova upozorenja i podijelili šokantna otkrića Stop zlostavljanju, ilustracija Dvije Ukrajinke organizirale mrežu prostitucije u BiH: Novačile djevojke, zlostavljale ih i prisiljavale da prodaju svoje tijelo

‘Ne želim ostaviti građane da se sami bore s ovim fenomenom, koji je do sada prešao svaku granicu tolerancije’, rekao je Azzolini.

Dodao je da je bilo nekoliko slučajeva u kojima su motociklisti doživjeli prometnu nesreću jer su njihovu pažnju plijenile oskudno odjevene prostitutke.

Osim znakova na cesti, donesena je i odluka da se prostitutke i njihovi klijenti kažnjavaju visokim financijski globama.