Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fascinantan filmić

VIDEO Žena koja mijenja deset izraza lica u sekundi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fascinantna igra svjetlosti odgovorna je za gotovo sve zamislive izraze nečijeg lica koji se mijenjaju nevjerojatnom brzinom.

Londonski redatelj Nacho Guzman objavio je fascinantan filmić u kojem se poigrao svjetlošću. Koristio je LED žarulje u raznim bojama, kao i žaruljice kakve obično budu postavljene na božićnu jelku te je njima iz raznih kuteva osvijetlio lice jedne žene.

Pročitajte i ovo Misija Starlink 17 Neobična svjetlost Čudna pojava na nebu koja je sinoć uznemirila građane očekuje se i večeras: "Bit će rašireniji" Slika nije dostupna PRED BROJNOM PUBLIKOM I KAMERAMA VIDEO/FOTO Svizac Phil: Najslavniji meteorolog među glodavcima prognozirao koliko će još trajati zima

>> FOTO Misterij na Dinari: Planinare iznenadila neobična svjetlost!

Premda je i ona sama mijenjala raspoloženja, žarulje su ipak učinile mnogo veći posao od nje te su je u izrazito kratkom vremenskom periodu prikazale u nebrojeno mnogo lica.

Guzman je ovim uratkom najavio skori spot francuske elektronske grupe 'Opale', ali je istovremeno napravio i hommage pokojnom francuskom redatelju Henri-Georgesu Clouzotu, koji je sličnu igru svjetlosti prikazao u svom nedovršenom filmu 'L'enfer'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene