Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osramotio ga

VIDEO: Vlasnik trgovine nalupao lopova po guzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su lopova mislila da će im trgovina Zena Yanga biti samo jedna u nizu koje će opljačkati, no gadno su se prevarili.

Vlasnici obiteljskih trgovina u Americi često su na meti drskih lopova. Tako su i dva naoružana i maskirana lopova nedavno ušli u trgovinu Zena Yanga u Texasu zzahtijevajućida im on preda novac iz bblagajne no Zen se nije tako lako predao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Stavila oglas na jednu društvenu mrežu i ne sluteći što će se dogoditi: U sve se uključila i gospićka policija Krađa u Jastrebarskom - 3 Donosi Dnevnik Nove TV VIDEO Pogledajte snimku spektakularne krađe u Jastrebarskom: U 120 sekundi nestalo 150 tisuća eura

>> Urnebesna video oporuka: 'Sinu ostavljam kolekciju umjetnih penisa'

Prvo je izvukao sprej kojim se inače lovci štite od napada medvjeda, posprejao lopove i tako ih na tren odgurnuo od sebe. Lopovi su počeli bježati u čemu je jedan i uspio, a drugi se malo lošije proveo. Zen ga je uhvatio pri pokušaju bijega, te ga pošteno nalupao po guzici, a uskoro je došla i Zenova supruga koja je nogama mlatila pljačkaša koji je visio naglavačke s pulta.

Uz pomoć još nekih mušterija, jednog su pljačkaša uspjeli zadržati do dolaska policije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene