Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrzio zeta jer je Azijac

Urnebesna video oporuka: 'Sinu ostavljam kolekciju umjetnih penisa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video oporuke postaju sve popularniji način opraštanja s voljenim osobama, pa je isto odlučio učiniti i ovaj djedica.

Iako se isprva pomučio s uključivanjem kamere, ubrzo se snašao i započeo čitati svoju oporuku. Supruzi je ostavio kuću i ušteđevinu, kći je dobila 'time share' u Albuquerqueu, a sin- kolekciju umjetnih penisa.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Golemo nasljedstvo Otkriveni detalji oporuke poginulog šefa Wagnera: Sinu postavio nekoliko uvjeta Silvio Berlusconi - 2 Rukom sve zapisao Jedna osoba šokirana potezom preminulog Berlusconija: Objavljeni detalji oporuke i zadnje riječi koje je napisao djeci

'Muškarčev penis je prekrasna stvar i ponosim se svojom kolekcijom umjetnih penisa koju sam stvarao godinama. Ima ih otprilike tisuću u skladištu nekoliko milja izvan grada, a jedan posebno lijep nalazi se u sefu u banci u centru grada. Ne brini, svi taman stanu u stražnjicu. Zaista se nadam da ćeš u njima uživati baš kao i ja', rekao je nestašni djedica.

Osim svoje kolekcije umjetnih penisa, u oporuci se prisjetio i svog zeta, kojeg, sudeći prema videu baš i nije volio. 'Sve vas volim i svi mi nedostajete osim mog zeta Kena. Uglavnom zbog toga što si Azijac, ali i zbog toga što nikada nisi jeo moju slavnu ribu koju sam pripremao za Pashu', rekao je djedica i završio oporuku riječima 'J*** se, Ken'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene