Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo internetsko ludilo

VIDEO Zbog novog internetskog HITA svi ostali bez posla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina rasplesanih rudara, koji su duboko pod zemljom u rudniku zlata zaplesali Harlem Shake, zbog svoje su razigranosti ekspresno dobili otkaze.

Novo viralno internetsko ludilo skupinu australskih rudara koštalo je posla. Kako prenosi Mirror, 15 zaposlenika rudnika zlata Agnew na zapadu Australije samo nekoliko dana nakon što su zaplesali Harlem Shake i to objavili na YouTubeu dobili su otkaze.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Akcija spašavanja nakon nesreće u rudniku u Turskoj STIŽE ERDOGAN U eksploziji u Turskoj poginulo najmanje 40 rudara: ''Još uvijek je tamo požar''

Nogu s radnog mjesta dobili su i oni koji su ples samo promatrali. Uprava rudnika, koji je u vlasništvu jedne južnoafričke kompanije, pojasnila je da je plesom prekršen pravilnik o sigurnosti.

>> VIDEO Plesali Harlem shake u avionu, a nisu ni znali da ga tako mogu srušiti...

Jedan od rudara sa snimke, koji nije htio medijima otkriti svoj identitet, kaže da se ekipa 'samo malo zabavljala'. Harlem Shake je, inače, postao popularan posljednjih nekoliko tjedana i na pravom je putu da izludi svijet u najmanju ruku istim intenzitetom poput iritantnog južnokorejskog Gangnam Stylea.

U međuvremenu je na Facebooku otvorena i stranica podrške otpuštenima, na kojoj su komentari podijeljeni - neki podupiru rudare, a drugi se slažu da takve nepodopštine duboko pod zemljom ne bi trebale biti dozvoljene.

Snimku, koja je dosad na YouTubeu pregledana više desetaka tisuća puta, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene