Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena istraga

VIDEO Plesali Harlem shake u avionu, a nisu ni znali da ga tako mogu srušiti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka uprava za zrakoplovstvo pokrenula je istragu protiv studenata koji su doveli u opasnost živote svih putnika i članova posade zrakoplova na kojem su plesali Harlem shake.

Skupina američkih studenata uspjela je nagovoriti sve putnike u avionu da ustanu i zaplešu Harlem shake. No, stručnjaci za avio-sigurnost kažu da je takvo ludovanje moglo uzrokovati velike probleme pilotu, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

'Kada se toliko ljudi istovremeno kreće po avionu dolazi do pomaka ravnoteže što može uzrokovati gubitak kontrole nad zrakoplovom', rekao je stručnjak Glenn Winn i dodao kako ne može vjerovati da je posada dopustila takvo što u svom avionu.

>> VIDEO Internetom vlada nova HIT senzacija - Možete li i vi ovo?

Ovaj 'flash mob' organizirali su studenti sa Sveučilišta u Coloradu koji su putovali na turnir u frizbiju u San Diegu, a video je postao viralan ubrzo nakon što postavljen na YouTube te je do sada pregledan više od 2,2 milijuna puta.

Američka uprava za zrakoplovstvo potvrdila je kako je otvorena istraga o ovom događaju te da ih najviše zanima u kojem se dijelu leta odvijao Harlem shake.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene