Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontroverzna

VIDEO OVAKO propovijeda o božjoj riječi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna američka svećenica izaziva kontroverzu video porukama o Bogu, dok joj iz obilnog dekoltea proviruju bradavice na grudima.

LaTascha Emanuel, svećenica iz Fayettevillea u američkoj saveznoj državi Sjeverna Karolina, snima video poruke o božjoj riječi. Doduše, na pomalo neobično vizualan način s obzirom na svoju svećeničku ulogu.

Pročitajte i ovo Propala operacija grudi - 11 Večeras u Provjerenom Optužuju splitskog kirurga za propale estetske zahvate: "Bilo je kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj" Monitori u operacijskoj sali BIZARNA PRIČA Implantati u grudima spasili je od sigurne smrti - ovo nije prvi put da medicina bilježi takvo što

Više od onoga što LaTascha govori, pažnju plijeni njezin izgled, koji je potaknut odabirom odjeće. Svećenica, naime, obulači odjeću iz koje joj doslovno ispadaju bradavice.

FOTO Prvo su joj provirile gaćice, a sada se naziru i bradavice

'Iako govori o božjoj riječi, nitko na to ne obraća pažnju', komentirao je jedan korisnik You Tubea na kojem je objavljen video.

LaTascha je inače poznata po svojim kontroverznim propovijedima. Među njih spadaju i one koje obavlja na striptiz štangi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene