Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3 strijele u 1,1 sekundi!

VIDEO Streličar pored kojeg Legolas vilenjak izgleda kao amater

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Običan smrtnik koji strijele iz luka ispaljuje takvom brzinom, da Legolas vilenjak pored njega izgleda kao amater. Tako bi se u jednoj rečenici mogao opisati Danas Lars Andersen.

Moderno streličarstvo u potpunosti zanemaruje neke prastare tehnike, koje su strijelce iz davnina činile vrlo ubojitim protivnicima. Ispaliti tri strijele u 1,1 sekundi zvuči suludo, zar ne? Za Larsa Andersena, to je samo stvar tehnike i vježbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlato i za južnokorejske streličare Slika nije dostupna Streličarstvo: novo zlato za Južnu Koreju

Andersen može pogoditi metu iz bilo kojeg položaja, u pokretu, u padu, skoku, udaljenosti ili jednostavno stojeći na mjestu. Ne samo to, može okinuti čak 11 strijela zaredom prije nego prva padne nazad na tlo.

Sukobila se plemena lukovima i strijelama, dvoje mrtvih

U priloženom videu možete pogledati tehniku kojom se koristi i nevjerojatnu brzinu kojom praktički "mitraljira" mete. Anderen je vlasnik i nekoliko rekorda te je najbrži streličar s nogu.

Najbrži streličar s konja je naš susjed, nevjerojatni Mađar Lajos Kassai, koji je majstor streličarstva s konja i koji ima školu za konjičko streličarstvo u Kapošvaru, nedaleko od granice.

Andersen je brži od Kassaija ako se pitate, ali ispod njegovog videa pogledajte i video Kassaijeve vještine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene