Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Patriotski kineski frizer

VIDEO: Skulpture od kose u čast domovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prvi pogled Huang Xin ne razlikuje se od uobičajenih trendovskih frizera u Pekingu. No, on umjesto da baci kosu koju je ošišao svojim mušterijama, njome izrađuje patriotske skulpture.

Huang prvo opere, a zatim ošiša kosu te je koristi kao da je drvo ili bilo koji drugi materijal i od nje izrađuje umjetničke skulpture, piše Reuters. Potrebni su mu mjeseci da bi sakupio dosta kose za jednu veliku skulpturu koja pomoći kose obojane u razne boje postaje umjetničko djelo.

Pročitajte i ovo Gargojl Eskalirao sukob Osveta zbog građevinske dozvole: Izradio skulpturu vijećnika s isplaženim jezikom i postavio je na krov Slika nije dostupna Video: Frizer skupio 68 kg kose svojih klijenata

Kada je olimpijska groznica proteklo ljeto tresla Kinu, Huang je pomoću kose napravio skulpturu olimpijskog stadiona. U istom je duhu složio i skulpturu olimpijskog plamena i maskote. Zadnjih mjeseci Huang radi na najzahtjevnijem projektu ikada; namjerava od kose napraviti repliku Tianamen trga te na taj način obilježiti 60 obljetnicu komunističke Kine.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene