Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Sluša se u klubovima i na radiju

VIDEO: Predsjednik Ugande rap senzacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
66-godišnji predsjednik Ugande postao je rap senzacija u zemlji.

Yoweri Museveni, prije poznatiji po pobunama, postao je hit na afričkoj glazbenoj sceni. Rap izvedba pušta se na radiju, ali u klubovima, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

Ipak, ne radi se o njegovom upuštanju u glazbene vode, već o miksanju njegovog govora. Sve je počelo u predsjedničkoj utrci kada je pitao okupljene, uglavnom mlade, ljude 'Žele li drugi rap?', na što su mu odgovorili 'Da, Sevo!', nazvavši ga jednim od njegovih nadimaka.

>> VIDEO: Japanski redovnik repa molitve

Stvar u svoje ruke je preuzeo jedan glazbeni producent te je navedenom govoru dodao ritam. Pjesma je dobila naziv 'Želite li drugi rap', a predsjednik je dobio umjetničko ime 'M-7 Cent'. Uradak je popularan i na YouTube servisu.

Mladi u klubu kažu da ovakav miks privlači mladu publiku. 'Mislim da je kreativan, da čini najbolje. Mislim da bi on trebao zauvijek biti predsjednik', rekla je djevojka Sandra Makizela. 'Ovo je zadnje što možete očekivati od čelnika, čovjeka iz vlasti pa nas je iznenadilo', rekao je Joel Mukisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene