Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na autocestu je najprije zalutao pas, a potom je zalutala i krava, zbog čega su autocesta i magistrala za vrijeme lova na njih bile zatvorene.


Californijska policija imala je pune ruke posla, točnije, pune noge posla. Naime, ovog su tjedna u čak dva navrata trčali za odbjeglim životinjama koje su zalutale na autocesti.

Iznenadit ćete se: Ovo su najsmrtonosnije životinje na svijetu

Vezani članci Jurnjava po ledu Samo u Americi: Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti, pa se iznenadio rezultatom Strava u Splitu Strava u Splitu: Životinja obješena na Rivi, uginula u mukama? Isprva se činilo da je pas, ali...

Na autocesti kod grada Sacramenta najprije je zalutao pas, a potom je i krava, zbog čega su autocesta i magistrala za vrijeme lova na njih bile zatvorene, piše Huffington Post.

'Vidio sam automobile kako staju, mislio sam kako je došlo do prometne nesreće', rekao je policajac Michael Bradley kojem je potom motociklist rekao kako pas trči po autoputu.

Za psom su trčali policajci ali i vozači koji su izašli iz svojih automobila ne bi li nesretnom psu pomogli da izađe s autoputa. Na kraju je uspio pronaći rupu u ogradi te je pobjegao.

Kataklizmička dilema u SAD-u: Budi se strašni supervulkan ili su životinje samo gladne?

Sličan je slučaj zabilježenje i kod mjesta Elk Grove. Tamo pak se izgubila krava koja je zalutala na iznimno prometnu magistralu. Potjera za kravom trajala je puna 4 sata, a u jednom je trenutku počela bježati prema trgovačkom centru.

Lov na psa izgubljenog na autoputu pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook