Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Okrenula je kolo, dobila jedno slovo i iz puške opalila rješenje rečenice od sedam riječi na kvizu uživo. Ubrzo nakon toga njezina snimka postala je hit na internetu.


Caitlin Burke, 26-godišnja novinarka iz New Jerseyja u svojem nastupu na kvizu Kolo sreće, zavrtjela je kolo i dobila kao slovo L. U rečenici od čak sedam riječi, zasvijetlilo je samo jedno polje, no njoj je to bilo dovoljno.

Vezani članci Devedesete KVIZ: Možete li točno odgovoriti na svih 15 pitanja o filmovima iz '90-ih? Slavni KVIZ koji je izbezumio mnoge: Provjerite možete li prepoznati ovih 20 zvijezda prema slikama iz mladosti

>> Ultimativna heavy metalka došla po svoje darove!

'I've got a good felling about this', ispalila je Burke, a voditelj Pat Sajak je ostao šokiran i jednostavno rekao 'To je točno!'. Kad ju je voditelj upitao kako je pogodila, odgovorila je kako je odmah shvatila kako joj se početna riječ činila lagana. 'Vidjela sam kako se radi o maloj riječi, imala sam dobar osjećaj i tada sam to sebi i rekla, 'Imam dobar osjećaj'', objasnila je Burke, a prenosi Telegraph.

'U tom slučaju, zvuči prelagano!', našalio se voditelj. Burke je do kraja kviza zaradila 53.000 dolara i putovanje na Karibe, za točno pogođenu rečenicu. Istaknula je kako će tim novcem otplatiti dug za studiranje, kupiti Chanelovu torbicu i pokrenuti vlastiti biznis. Video snimka njezinog nevjerojatnog pogotka postigla je u kratkom vremenu pola milijuna pregleda u vrlo kratkom vremenu.