Tijekom govora prve dame SAD-a Michelle Obame u Sjevernoj Irskoj, rijetko tko je slušao što govori, jer njezine šiške koje su joj ulazile u oči odvlačile su pažnju. Time je potpuno trivijalnom stvari zasjenjen summit G8 koji se ondje održava.


Šiške Michelle Obame, supruge predsjednika SAD-a, tijekom govora u Belfastu potakle su globalnu debatu na Twitteru. Sa svih popratnih događaja summita G8 koji se održava u Sjevernoj Irskoj, upravo su njezine šiške bile najkomentiranije, piše Huffington Post.

Vezani članci Zid s ogradom (Foto: Dnevnik.hr) Upitali smo Sjeverne Irce za Brexit i čuli ovo: "Ako ponovno ovdje dignu tvrdu granicu, podijele otok, bit će rata" Sanja Vištica (Foto: Dnevnik.hr) Reporterka Dnevnika Nove TV u Sjevernoj Irskoj: "Brexit je ovdje kao santa leda koja bi mogla uništiti ionako krhki mir"

>> Mlađi izgled za 49. rođendan: Premijera Michellinih šiški!

O šiškama Michelle Obame u SAD-u se već neko vrijeme raspravlja. A sada je rasprava postala i globalna jer se s, kako pišu tviteraši, iritantnom frizurom pojavila u Waterfront Hallu gdje je održala govor koji je malo tko slušao.

 

 

 

 

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook