Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kanadska policija objavila je video snimku naleta motociklista na medvjeda. Motociklist je izvukao kraći kraj.


Motociklist iz Kanade mogao je poginuti zbog nepažnje tijekom vožnje na autocesti kod grada Hopea. Kanadska policija snimku kamere s njegove kacige objavila je kao upozorenje ostalim vozačima o opasnostima vožnje u dekoncentriranom stanju.

Vezani članci Medvjed koji je oštetio automobile VIDEO Pogledajte ekskluzivnu snimku pomahnitalog napada medvjeda. Stručnjaci otkrili koji su mogući razlozi za ovakvo ponašanje Kanada: Pronađeni ostaci 215 domorodačke djece - 2 Stravično otkriće u bivšoj školi: Pronađeni ostaci 215 zlostavljane djece, zvjerski mučeno njih 150.000

>> VIDEO Medo u akciji kakvu još NISTE VIDJELI!

Lokalna kanadska policija je u priopćenju objasnila kako se vozač koncentrirao na brzinomjer tijekom vožnje te da je medvjeda vidio tek u posljednji trenutak, ali je bilo prekasno, prenosi Business Insider. Motociklist je u trenutku naleta na medvjeda vozio blizu 150 km/h.

Medvjed je iz cijele priče izašao bez ozljeda, dok je motociklist završio u bolnici,s ozljedama neopasnima po život. Pad na video snimci izgleda izrazito neugodno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook