Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mega popularna filmska franšiza 'Ratovi zvijezda' inspirirala je mnoge ljude na svakojake stvari, no ponekad i one najjednostavnije šale na tu temu, daju najbolje rezultate.


Skupina mladića odlučila se poigrati sa 'silom' u jednom liftu, na račun nedužnih prolaznika.

Vezani članci Star Wars Nevjerojatno otkriće: ''Zvjezdani ratovi'' imaju krive nazive, pogledajte kako bi se filmovi zapravo trebali zvati Slika nije dostupna Škotski policajci se izjasnili da ispovijedaju Jedi religiju

>> VIDEO Strava u liftu - drugi dio!

Tijekom posjeta Sveučilištu King u Londonu, skupina mladića okupljenih pod imenom JesterLads odlučila se našaliti sa studentima koji su koristili dizalo, prenosi Mashable.

Postavili su skrivenu kameru te je jedan od njih obukao jaknu s kapuljačom, ušao u dizalo i zabava je mogla početi. Čim su se vrata počela zatvarati, zakukuljeni 'mistik' gestikulacijom ruke ih je opet otvorio, koristeći 'silu', naravno.

Zbunjeni studenti samo su u nevjerici promatrali i komentirali, no da je ijedan barem provirio van iz dizala, primijetio bi drugog člana Jestera kako pritišće tipku za otvaranje vrata, istovremeno kad njegov kolega radi gestikulaciju rukom i koristi 'silu'. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook