Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad se 'mrtav' se vrati u život

VIDEO Strava u liftu - drugi dio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon susreta s 'duhom' brazilska televizija je nesretnim putnicima tog 'ukletog lifta' omogućila susret s mrtvacem i tako svojim žrtvama još jednom utjerala strah u kosti.

Nekoliko čudnih zvukova i par kratkih spojeva nisu toliko zastrašujući, no kada se lift zaustavi, a mrtvac ispadne iz lijesa, nema osobe imune na toliki strah.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

>>Duh u liftu! Kako biste vi reagirali?

Još jedna skrivena kamera postavljena u liftu u kojeg u jednom trenutku ulazi troje djelatnika pogrebnog poduzeća uvozeći lijes, dok se u liftu već nalazi jedna ili više osoba. No vrata se zatvore prije nego što se oni vrate noseći pogrebni vijenac te tako vožnja užasa počinje!

Stirile Pro TV donosi nastavak skrivene kamere u kojoj su nekim ljudima susret s 'duhom' učinili nezaboravnim iskustvom. U panici ljudi počinju vrištati, očajno pokušavajući otvoriti vrata te pobjeći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene