Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova snimka

VIDEO: NLO iznad crkve u kojoj je održano kraljevsko vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj turista snimila je NLO iznad Westminster Abbeyja u Londonu, iste u kojoj se održalo kraljevsko vjenčanje.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Snimka je napravljena još 19. ožujka, a na internet je postavljena 3. travnja, no o čemu se zapravo radi, još uvijek nije poznato, piše The Sun. 'Prvo smo pomislili da se radi o padobranu, ali prevelika je to visina za padobran. Mijenjao je oblik i ostao na nebu punih pola sata. Tad mi je nestao iz vidokruga', rekao je turist koji je snimku postavio na YouTube.

NLO je viđen nedugo nakon što je umirovljeni časnik američkog ratnog zrakoplovstva predvidio kako će izvanzemaljci posjetiti Zemlju kako bi vidjeli vjenčanje Princa Williama i Kate Middleton. No, to ne bi bilo prvi put da 'izvanzemaljci' pokazuju interes, ili se ukazuju na svjetski važnim događajima. Sigurno neće biti niti zadnji.

Snimku koju su turisti snimili prenosimo na našem portalu, a o čemu se radi prosudite sami.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene