Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjere štednje

VIDEO: Ne koristi WC papir niti pere rublje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zna se da su teška vremena i da ljudi na različite načine pokušavaju uštedjeti, no Kay iz New Yorka možda ipak malo pretjeruje. Kako bi uštedjela prestala je prati rublje i koristiti WC papir.

Kay je jedna od protagonistica američke emisije 'Ekstremne škrtice' u kojoj objašnjava zašto se nakon korištenja WC-a oplahne vodom, umjesto da troši novac na WC papir kao većina ljudi. No, to radi samo nakon velike nužde, a nakon male se obriše ručnikom. 'Ne vjerujem u trošenje novca na stvari koje ću ionako odmah baciti, stvari kao što je WC papir', objašnjava Kay.

Pročitajte i ovo Ograničenja vode u Španjolskoj - 4 Katalonija na udaru Izvanredno stanje zbog najveće suše u povijesti: Spremaju se ograničenja potrošnje vode Ilustracija Podaci HNB-a Evo koliko Hrvati imaju na štednji, objavljena je i brojka milijunaša, njihov novac premašuje 2,4 milijarde eura

>> Japanci napravili spravicu koja prikriva neugodne zvukove iz WC-a

WC papir nije jedino na što odbija trošiti novac. Otkrila je i kako u posljednje tri godine nijednom nije oprala rublje. Kaže da tako uštedi 6 dolara mjesečno. Umjesto klasičnog pranja rublja ona pere u isto vrijeme kada se tušira.

Neobična navika, reći će mnogi, no Kay tvrdi kako na taj način uštedi dosta novca što joj je vrlo bitno jer ima vrlo ograničen kućni budžet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene