Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sramežljive

Japanci napravili spravicu koja prikriva neugodne zvukove iz WC-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eco-Otome je japanska novotarija koja bi sramežljivim ljudima, koji se užasavaju da bi ih netko mogao čuti kako obavljaju nuždu, trebala olakšati korištenje WC-a.

Eco-Otome uglavnom emitira umirujuće zvukove koji 'pokrivaju' sve one neugodne koje bi njegov vlasnik mogao ispustiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon glamuroznog otvorenja Odbačeni papiri, prljave zahodske školjke... Neugodni prizori javnog toaleta kraj Pelješkog mosta Slika nije dostupna Spasili ga tek u bolnici Zalijepio se za školjku u javnom WC-u

>> Više nikome nije svejedno na kakvu će WC školjku sjesti!

Ako kupaonicu moraju dijeliti primjerice, s cimerom ili moraju na WC na nekom tulumu ili na radnom mjestu neki se ljudi jako brinu hoće li netko čuti što rade i tako se dovesti u neugodnu situaciju. Iako puštanje vode pomaže, nije rješenje jer se mora čekati da se kotlić ponovno napuni kako bi se opet mogla pustiti voda.

No, Eco-Otome je maleni uređaj koji više liči privjesku za ključeve ili mobitel, a pali se pritiskom na gumb. Ako ga stisnete dva puta, proizvodi zvuk puštanja vode u trajanju od 25 sekundi. Ako vam ni to nije dovoljno, gumb lako stisnete još jednom. Ova spravica stoji 31 dolar.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene