Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratolomije su mu specijalnost

VIDEO: Ne biste vjerovali što sve ovaj čovjek izvodi biciklom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danny MacAskill ne promatra gradove kao svi ostali, on ih istražuje kako bi provjerio koliko su dobra za izvođenje vratolomija.

Škotski se biciklist specijalizirao za penjanje i skakanje biciklom, drugim riječima, specijalizirao se za izvođenje vratolomija, a za snimanje svog zadnjeg performansa odabrao je San Francisco. 'Uvijek se osjećam kao da drugačije doživljavam gradove. Kada tragam za ulicama, onda vizualiziram sam sebi kakve vratolomije tu mogu izvoditi. To je prirodna stvar koju jednostavno imaš u glavi, jednostavno gledaš možeš li skočiti na taj zid ili ne', rekao je.

>> Kako nazvati OVO?

U ovom se videu 26-godišnji biciklist penje na zidove, skulpture pa čak i na drveće i to sve sa svojim biciklom.' Sviđa mi se raditi stvari koje zahtijevaju puno kontrole, zabavno je', rekao je. Tijekom četiri i pol minute koliko traje ovaj video, možda je najstrašniji trenutak kada se vozi po uskoj metalnoj ogradi s pogledom na litice.

>> Prkosio smrti skokom s litice u malo jezerce!

'Morate se 100 posto fokusirati kada vozite po nekoj ogradi. Mislite da ćete pasti kao što bi i svi drugi pali, ali nekako uspijete prijeći do kraja', objasnio je. Video je usmjeren na to kako mladi MacAskill kombinira snagu, preciznost i kontrolu kako bi izveo svoje nevjerojatne trikove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Kutini Bez vozačke i pijan autom ubio biciklista pa pobjegao s mjesta nesreće Ilustracija U Kutini Teška prometna nesreća: Automobil naletio na biciklista i usmrtio ga

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene