Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

UPOZORENJE! Ovo nikad nemojte nikome napraviti.


Kada je jedan Čeh posumnjao da mu djevojka čita poruke na mobitelu, odlučio se s njom našaliti, ali nije ni slutio koliko će šala daleko otići.

Vezani članci Euri Nazvali ženu i predstavili se kao policajci, zatražili da u banci podigne poveći iznos: Ona im povjerovala, no netko drugi nije Slika nije dostupna Gola je trčala gradom za dragim i molila ga da joj vrati mobitel, jurnjavu potaknule škakljive snimke

Čeh je snimio fotografiju na kojoj se vidi da je u krevetu s jednom djevojkom, a dok je gledao TV sa svojom curom u stanu, rekao je da mora na wc, ustao je s kauča i otišao u drugu prostoriju. Na stolu ispred nje je ostavio mobitel.

Zbog ženine prevare devet mjeseci živi na stablu!

Iz wc-a je s drugog mobitela poslao poruku u kojoj je bila fotografija s drugom djevojkom, a njegova cura ju je otvorila. Međutim, njezina reakcija sigurno nije bila ono što je Čeh očekivao, jer da jest, šalu bi proveo negdje gdje ona ne može nauditi njegovim stvarima.

Djevojka je, naime, u bijesu pokupila svoje stvari iz stana, a na odlasku s guštom razbila njegov skupocjeni televizor.

Kako je sve izgledalo za vrijeme šale, ali i kako je Čeh uvjerio djevojku da se radi samo o šali pogledajte u priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook