Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to za BBC

VIDEO Kamerom napokon uhvaćeno misteriozno čudovište?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo, i to smo dočekali. U javnosti se pojavila snimka na kojoj je, prema tvrdnjama autora, uhvaćen glavom i bradom misteriozni Bigfoot!

U dokumentarnom filmu nagrađivanog britanskog redatelja Morgana Matthewsa, 'Storyville Shooting Bigfoot: America's Monster', u kojem autor prati avanture trojice lovaca na Bigfoota, prikazan je i isječak na kojem se, tvrde lovci, nalazi upravo to stvorenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvatila ju kamera VIDEO BBC-jeva voditeljica pokazala srednji prst usred emitiranja: "Je*ote, mi ovo moramo plaćati" Ilustracija Britanija na nogama Supruga otkrila identitet BBC-jeva voditelja koji je usred seks skandala: Optužen za plaćanje eksplicitnih fotografija maloljetnicima

FOTO Kontroverzni lovac tvrdi: Ubio sam Bigfoota

Lovci su naganjali stvorenje kroz prostranstvo Teksasa, pokušavajući ga ubiti. Jedan od njih, Rick Dyer, tvrdi kako je Bigfoot napao kamermana. Film je protkan humorističnim trenucima, no ne može se zanemariti ovaj veoma ozbiljan trenutak u kojem je navodno uhvaćen Bigfoot. (Iako mnogi kritičari sumnjaju kako je riječ o pravom čudovištu. Nekako su više skloni misliti da je riječ o namještaljci).

Ovaj dokumetarac se prikazuje na kanalu BBC Four.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene