Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neimenovani je mišićavko krenuo u nemoguću misiju otvaranja najobičnije boce s vodom. Njegov je poduhvat postao hit na YouTubeu.


Na bejzbolskoj utakmici između New York Metsa i Kansas City Royalsa proteklog je vikenda zavladala poprilična napetost.

Vezani članci Zagrepčanka Vinka Otvoreni trgovački centri, trgovci i građani zadovoljni, ali i zabrinuti: ''Ako će pet ljudi imati masku, mislim da to nije u redu“ Voda u tegli Teglu napunio vodom iz jezera i već dva tjedna promatra što se događa, rezultati su fascinantni

Televizijski je snimatelj u jednom trenutku ulovio kadar neimenovanog mišićavka kako bezuspješno troši energiju na otvaranje najobičnije bočice s vodom.

>> VIDEO Što se to dogodilo novinarki tijekom javljanja UŽIVO?

Čep je pružao nezapamćen otpor, no snagator nije odustajao. Upro je svu svoju snagu ne bi li izvojevao pobjedu u rijetko viđenom okršaju.

Utakmica je u međuvremenu nastavljena, ali komentatori su se usredotočili na događaj s tribina. Jedan od njih je nesposobnjakoviću poručio da bi u teretani trebao krenuti trenirati po nekom drugačijem programu.

Nakon nekog vremena, muškarac je očito zaključio kako je 'džaba krečio'. Predao se te je i dalje zatvorenu bočicu predao nekom u blizini kako bi mu pomogao.

Tu je negdje snimka i završila, ali je to bilo sasvim dovoljno da postane veliki hit na YouTubeu, gdje je u trenutku objave ovog članka pregledana više od 300.000 puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook