Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio trailer

VIDEO: Je li ovo najoriginalnija prosidba ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Georgije koji se zaručio na vrlo originalan način ubrzo je postao prava senzacija na YouTubeu. Pogledajte zašto.

Kada je Matt Still odlučio zaprositi svoju djevojku Ginny Joiner putem trailera na filmskom platnu u kinu, nije ni slutio kako će snimka njegove prosidbe postati hit diljem svijeta. Snimku je u samo četiri dana pogledalo gotovo 6 milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uvodi se novo kazneno djelo Pogledajte koji se zakoni mijenjaju u Hrvatskoj u 2024. godini Slika nije dostupna Roditelji šokirani VIDEO U kinu umjesto crtića djeci pustili OVO...

Ginny kaže kako je bila jako iznenađena Mattovom kreativnom prosidbom. Poznaju se 14 godina i već prije su razgovarali o braku, no kaže kako nije očekivala da će je zaprositi tako brzo i na takav način.

Ginny je sjedila u kino dvorani sa svojim bratom. Prije filma, umjesto najava za nove filmove na filmskom se platnu pojavio jedan vrlo neobičan trailer - s Mattom i Ginny u glavnoj ulozi.

'Ima jako puno nama značajnih momenata u tom traileru koji ga čine posebnim. Čak sam uključio i Ginnynog tatu. Na početku ga pitam za njezinu ruku, a potom jurim k njoj da je zaprosim', kazao je Matt.

Ginny je naravno rekla 'DA', a vjenčanje planiraju najesen.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene