Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro je prošlo

VIDEO Tulum pošao po krivu: Snimljen trenutak urušavanja krova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se dogodi kad stavite gomilu pripitih tinejdžera na slabašni drveni krov garaže, možda najbolje prikazuje niže priloženi video.

Neslužbeni "St. Fratty's Day" u Kaliforniji bio je povod za razularenu zabavu  više od 1.000 studenata. Čini se da američki tinejdžeri vole penjanje po krovovima kuća i garaža na zabavama, bez obzira na cijenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na hrvatskoj obali Organizirao ilegalni tulum u šumi, naplatio ulaznice, bilo je i droge, a onda je upala policija Slika nije dostupna Domino efekt VIDEO U Kaliforniji je u tijeku najveća lančana transplantacija bubrega

Jedan takav tulum, povodom navedene proslave održan je i u San Luis Obispu, gdje se između ostalog, 30 studenata odlučilo popeti na krov garaže. U ranim jutarnjim satima u subotu, krov više nije mogao izdržati pa je 30 studenata propalo. Osmero ih je zadobilo ozlijede, srećom uglavnom lakše. 

Jedna studentica teže je ozlijeđena, jer joj se poveći drveni iver zabio u nogu pa je završila u bolnici, ali nije životno ugrožena, prenosi Gawker.

Poanta priče bila bi - izbjegavajte tulumarenje po krovovima i nesigurnim površinama. Zadržite tlo po nogama.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene