Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuja prihvatila mladunce tigra

VIDEO: Ima mjesta za sve - zajedno sišu psići i tigrići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuvari u Safari Parku Tianshan na sjeverozapadu Kine morali su pronaći zamjensku majku za dva bengalska tigrića jer njihova biološka majka nije imala dovoljno mlijeka.

Populacija tigrova u parku se naglo povećava. Samo u prva četiri mjeseca ove godine na svijet je došlo 12 tigrića, tako da u parku sada broje čak 40 bengalskih tigrova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema recesije za Grubnića Modni mačak skuplja izmet svoje kuje u Gucci vrećice Slika nije dostupna Pala iz čamca pa plivala pet milja Plivala 6 milja i preživjela na pustom otoku

Među novorođenima su i mladunci 8-godišnjeg para kojemu je to već drugo leglo. Jedan je bijeli, što je prilično rijetko za bengalske tigrove, a jedan je uobičajene boje. No, njihova majka nažalost, nije imala dovoljno mlijeka da bi tigrići mogli napredovati kako treba. Stoga su čuvari pronašli zamjensku majku. I kuja i njezini štenci vrlo su lijepo prihvatili tigriće koji sad odlično napreduju pa se očekuje kako će biti predstavljeni posjetiteljima do 1. lipnja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene