Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako mu je to uspjelo?

VIDEO Obama britanskog ministra pomiješao s R&B zvijezdom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravo okončani summit čelnika zemalja skupine G8 obilježio je i nezgodan gaf američkog predsjednika Baracka Obame.

Osim što ga je umalo omela bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata, sastanak čelnika država skupine G8 obilježio je i nezgodan gaf američkog predsjednika Baracka Obame.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu ih ni obavijestili Nevjerojatan gaf australske vlade: Podaci svjetskih čelnika procurili putem emaila! Slika nije dostupna Gaf Joea Bidena Potpredsjednik SAD-a: Reći ću nešto uvredljivo...

Dok je britanski ministar financija George Osborne (42) držao govor o borbi protiv izbjegavanja plaćanja poreza, Obama ga je prekinuo u čak tri navrata kako bi izrazio slaganje s njim. Problem je što je sva tri puta ministra oslovio krivim imenom.

>> VIDEO Pogledajte ŠTO je zasjenilo summit najmoćnijih!

'U potpunosti se slažem s Jeffreyjem', rekao je Obama, a George Osborne je u sva tri navrata samo pristojno nastavio s pripremljenim izlaganjem.

Jeffrey Osborne (65) je, inače, popularni američki pjevač R&B-a, koji je svjetskim top ljestvicama najčešće harao tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća, ali na sceni je aktivan i danas.

Sky News javlja da se Obama u konačnici ispričao ministru. 'Žao mi je. Mora da sam te pomiješao s meni najdražim pjevačem R&B-a', rekao je američki predsjednik.

Sam Jeffrey Osborne Obaminim je gafom oduševljen. 'Nikad mi ne bi palo na pamet da je Obama moj toliki fan da je ministra financija nazvgao mojim imenom', izjavio je za Sky News.

'Poručite ministru da bismo se, kada dođem u Britaniju, trebali naći i možda snimiti duet moje pjesme On The Wings Of Love', dodao je pjevač, kojemu su šaljivdžije na engleskom izdanju Wikipedije već dodijelili funkciju ministra.

Cinici bi se zapitali što bi se tek dogodilo da je Obama kojim slučajem obožavatelj heavy metala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene