Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u sibirskoj krčmi

VIDEO Evo što se dogodi kada je 'mušterija uvijek u pravu'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnji mladić završio je s teškim opeklinama lica u bolnici. Uspio je uvjeriti konobara u jednoj sibirskoj krčmi da mu u usta nalije apsint u plamenu.

U jednoj krčmi blizu ruskog grada Novosibirska protekli je vikend obilježen šokantnim incidentom u kojem je 28-godišnji Aleksej Ponamarev završio s teškim opeklinama lica.

Pročitajte i ovo Policajac spašava muškarca iz gorućeg kamiona - 1 U zadnji čas Policajac iz gorućeg kamiona izvukao muškarca bez svijesti: Spasio ga je nekoliko trenutaka prije eksplozije Požar okužio vlak u Španjolskoj DVOJE EVAKUIRANO HELIKOPTEROM VIDEO Dramatični prizori iz vlaka: Putnici okruženi vatrom, razbijali prozore u bijegu, 20 zadobilo opekline

Mladić je od konobara zatražio da mu u usta nalije čašu apsinta u plamenu, a pritom je ignorirao upozorenja da bi to, s obzirom na visoki postotak alkohola u popularnoj žestici zelene boje, moglo biti prilično opasno.

>> FOTO Upoznajte gusku alkoholičarku koja tugu utapa u pivu!

'Obično ovaj trik izvodim sa sambucom, ali mušterija je inzistirala da pokušam isto napraviti s apsintom. Mušterija je uvijek u pravu', ispričao je kasnije konobar, a prenosi New York Daily News.

Čim je počeo sipati apsint u Aleksejeva usta, plamen se doslovce izlio po njegovom cijelom licu te mu je nanio opekline prvog i drugog stupnja. Završio je u bolnici, a u međuvremenu se snimka šokantnog događaja pojavila na YouTubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene