Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

28-godišnji mladić završio je s teškim opeklinama lica u bolnici. Uspio je uvjeriti konobara u jednoj sibirskoj krčmi da mu u usta nalije apsint u plamenu.


U jednoj krčmi blizu ruskog grada Novosibirska protekli je vikend obilježen šokantnim incidentom u kojem je 28-godišnji Aleksej Ponamarev završio s teškim opeklinama lica.

Vezani članci Slika nije dostupna Gori sambena zgrada u Manchesteru, ozlijeđena jedna osoba Slika nije dostupna Zbog ovakvih stradavaju hektari šume: Izletnici u pola minute izazvali požar

Mladić je od konobara zatražio da mu u usta nalije čašu apsinta u plamenu, a pritom je ignorirao upozorenja da bi to, s obzirom na visoki postotak alkohola u popularnoj žestici zelene boje, moglo biti prilično opasno.

>> FOTO Upoznajte gusku alkoholičarku koja tugu utapa u pivu!

'Obično ovaj trik izvodim sa sambucom, ali mušterija je inzistirala da pokušam isto napraviti s apsintom. Mušterija je uvijek u pravu', ispričao je kasnije konobar, a prenosi New York Daily News.

Čim je počeo sipati apsint u Aleksejeva usta, plamen se doslovce izlio po njegovom cijelom licu te mu je nanio opekline prvog i drugog stupnja. Završio je u bolnici, a u međuvremenu se snimka šokantnog događaja pojavila na YouTubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook