Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ti je ljubav...

VIDEO Doživljava 50 orgazama na dan, pronašla dečka kojem seks nije potreban

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad su joj liječnici rekli da mora apstinirati od seksa kako bi izliječila svoj poremećaj kronične seksualne uzbuđenosti, Amanda Gryce strahovala je kako naći dečka koji će se s time moći nositi. Tada je upoznala Stuarta kojem seks uopće nije bitan.

Amerikanka Amanda Gryce pati od poremećaja kronične seksualne uzbuđenosti zbog čega doživljava i do 50 orgazama u danu. 'S tim poremećajem živim od svoje šeste godine. Bilo što ga može aktivirati, vožnja u autu, hodanje po ulici, može se dogoditi bilo gdje i bilo kada. To nije ugoda, to je mučenje', kaže Amanda.

Pročitajte i ovo Porin Makarić - 2 EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Umjesto ljubavne romanse, 23 djevojke postale žrtve. Stručnjak upozorava: "Osobe nisu svjesne posljedica" Provjereno: Ispovijesti majki čija su djeca razvila MIS-C - 2 VEČERAS U PROVJERENOM Horor-priče roditelja čija su djeca asimptomatski preboljela koronu i razvila MIS-C: ''Vidjela sam na njoj da se gasi...''

I dok se donedavno upuštala u seksualne odnose kako bi se lakše nosila s poremećajem, liječnici su joj sad naložili da mora apstinirati od seksa sve dok se ne izliječi. Tada je upoznala i svog sadašnjeg dečka te se brinula kako mu objasniti da se više ne može upuštati u seksualne odnose.

Na sreću, pokazalo se kako njen dečko Stuart može i bez seksa. Dapače. često je on taj koji je podsjeća da seksa ne smije biti. 'U početku je bilo teško. Nisam znala kad je pravi trenutak da mu kažem za svoj poremećaj niti kako će on reagirati. Ali on me stvarno podržava i potpuno me razumije. On je moja stijena. Stvarno me sputava po pitanju spolnih odnosa', govori Amanda.

Znanstveno objašnjenje vječitog pitanja: Zašto žene glume orgazme?

Iako se s ovim poremećajem bori od djetinjstva tek je 2008. godine shvatila o čemu se zapravo radi kad je čula o tome na radiju i saznala da nije jedina koja se nosi s istim problemima.

'Iako sam puno puta ostala razočarana u liječnike konačno sam pronašla liječnika koji je stručnjak za bolove u zdjelici. Nadam se da sam sad našla način da kontroliram orgazme. Postoje načini na koje mogu smanjiti intenzitet orgazama iako su oni i dalje konstantno prisutni. Uzimam lijekove za opuštanje tog područja i izvodim razne vježbe kako bih skrenula misli s toga', kaže Amanda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene