Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Veliko O'

Znanstveno objašnjenje vječitog pitanja: Zašto žene glume orgazme?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoge su se teorije pojavljivale kao objašnjenje zašto žene glume orgazme. Znanstvenici su sada došli do četiri glavna motiva za takvo ponašanje.

Znanstvenici sa Sveučilišta Temple proveli su istraživanje ne bi li došli do odgovora na pitanje - zašto žene glume orgazme? Ispitivanjem 481 žene došli su do četiri glavna motiva ženskog pretvaranja ispod pokrivača, piše Independant.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore Hrvoje Krešić istraživanje - 4 U Dnevniku Nove TV Treći dio velikog predizbornog istraživanja: Pogledajte rezultate za tri velike izborne jedinice

Tako su zaključili da žene najčešće glume kako ne bi povrijedile partnerove osjećaje, zatim kako partner ne bi uz seks kasnije vezao negativna iskustva, treći motiv je povećano uzbuđenje kod njih samih, a četvrti motiv je glumljenje orgazma kako bi seks čim prije završio.

Kirurg napravio stroj za orgazam kod žena, u sekundi daje rezultate

Ono što autori studije najviše ističu u objavljenoj studiji jest da žene češće glume orgazam kako bi same sebe uzbudile nego kako bi što prije okončale seksualni odnos.

'Ovo istraživanje jedinstveno jer smo konačno pokazali da se među motivima za glumljenje orgazma javlja i svojevrsna sebičnost žena koje žele pojačati vlastiti užitak', kaže autorica studije Erin Cooper.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene